Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Vier jongeren aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging

Bergen op Zoom – Vier jongeren aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging

Agenten hebben dinsdagavond 21 februari vier tieners uit Bergen op Zoom en Halsteren aangehouden. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een mishandeling van een 16-jarige plaatsgenoot.

De politiemensen ontvingen rond 22.30 uur een melding dat er een jongen bij een cafetaria in de Zuivelstraat door meerdere jongens in elkaar was geslagen. De jongen had meerdere vuistslagen op zijn gezicht gekregen. Hij heeft aangifte gedaan. Agenten hebben vier tieners (12, 14, 15 en 17 jaar) aangehouden. Er zijn ter plaatse getuigenverklaringen opgenomen en de politie bekijkt camerabeelden. De vier verdachten worden verhoord.

 

 

 

 

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …