Home Noord-Brabant Tilburg – Man aangehouden na mishandeling vrouw in café

Tilburg – Man aangehouden na mishandeling vrouw in café

Agenten belast met het horecatoezicht in het uitgaanscentrum van Tilburg hebben zaterdag 11 februari 2023 omstreeks 03.35 uur in samenwerking met enkele portiers een 30-jarige Tilburger aangehouden ter zake mishandeling. Hij zou in een horecazaak op de Heuvel een 21-jarige vrouw met gebalde vuist in het gezicht hebben geslagen. Verder hebben de horecadienders nog een verkeerscontrole gehouden waarbij onder meer drie bestuurders werden betrapt op het rijden onder invloed.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …