Home Noord-Brabant Tilburg – Revolver en nepvuurwapens aangetroffen bij drugsonderzoek

Tilburg – Revolver en nepvuurwapens aangetroffen bij drugsonderzoek

Een 30-jarige Tilburger is dinsdag 7 februari omstreeks 17.00 uur door een Arrestatieteam op het Bart van Peltplein aangehouden op de verdenking van de drugshandel. Hierna werden in verband met het onderzoek twee panden doorzocht. Op een van de adressen vonden de agenten een revolver waarna de 29-jarige bewoonster werd aangehouden. Daar zijn ook circa 100 lege gripzakjes, restanten van drugs en een weegschaaltje aangetroffen in een ander pand zijn twee zeer goed gelijkende nepvuurwapens in beslag genomen.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Bergen op Zoom – Politie houdt verdachte cybercrime aan

De politie hield vrijdag 22 september 2023 in een woning aan de Meidoornlaan een 30-jarige…