Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Drie mannen aangehouden voor overval medewerkers busmaatschappij

Bergen op Zoom – Drie mannen aangehouden voor overval medewerkers busmaatschappij

De recherche heeft in het onderzoek naar de overval en bedreiging van medewerkers van een busmaatschappij maandag 16 januari drie verdachten aangehouden.

De mannen worden ervan verdacht betrokken te zijn bij de overval en ernstige bedreiging van twee medewerkers van het vervoersbedrijf op 1 augustus vorig jaar. Twee gewapende en gemaskerde overvallers waren die maandagochtend het pand aan de Potlodenlaan binnengedrongen en gijzelden onder bedreiging van een vuurwapen twee personen. Na de komst van een derde werknemer sloegen de overvallers op de vlucht.

 

Aanhouding
De drie verdachten, twee mannen van 20 en 18 jaar uit Amsterdam en een 17-jarige man uit Utrecht zijn in het rechercheonderzoek in beeld gekomen. Zij zijn vanochtend aangehouden. Ze zitten vast voor verhoor. Het onderzoek gaat verder.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Man gewond bij caféruzie

Een cafébezoeker is vrijdag 24 maart 2023 gewond geraakt aan zijn gezicht na een ruzie in …