Home Noord-Brabant Tilburg – Gezocht – Berovingen – Reeshof – Tilburg

Tilburg – Gezocht – Berovingen – Reeshof – Tilburg

Wie zijn deze drie mannen die zaterdag 26 november twee jongens bedreigden in het Reeshofpark in Tilburg? Onder dreiging moesten ze hun pinpas af staan en werd er door de daders een geldbedrag gepind bij een automaat op de Westermarkt. Mogelijk is deze dadergroep ook betrokken bij een beroving die plaatsvond op zondag 13 november op de Heyhoef en een poging beroving die plaatsvond op zaterdag 19 november op de Langedijk. Twee van de drie daders staan op beeld. Herkent u de daders?

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Grote politieactie in Zeeland-West-Brabant met dertien arrestaties

Tijdens een grote samenwerkingsactie van de Landelijke Recherche en de regionale recherche…