Home Noord-Brabant Tilburg – Wie sticht er brand bij een tankstation in Tilburg midden in een woonwijk ?

Tilburg – Wie sticht er brand bij een tankstation in Tilburg midden in een woonwijk ?

Wie haalt het in zijn hoofd om brand te stichten bij een tankstation in Tilburg, midden in een woonwijk? Gelukkig doofde het vuur vanzelf. In de uitzending van Bureau Brabant op maandag 14 november aanstaande worden camerabeelden met daarop de brandstichter getoond. Ook is er wederom aandacht voor een geval van bankhelpdeskfraude. Dit keer is het slachtoffer een 80-jarige man uit Kaatsheuvel die opgelicht wordt.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …