Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Politie houdt verdachte van overval drogisterij aan

Bergen op Zoom – Politie houdt verdachte van overval drogisterij aan

De politie heeft een man aangehouden die er van verdacht wordt dat hij een drogisterij aan de Markiezaatsweg heeft overvallen. Dat gebeurde donderdagochtend 10 november rond half 11. De man zou een medewerker hebben bedreigd met een steekwapen, waarna hij de kassa leeghaalde.

Met behulp van camerabeelden kon de vluchtroute van de man snel worden vastgelegd. Aan de rand van het centrum, niet ver van de drogisterij vandaan, hielden agenten de man aan. Ook het steekwapen is gevonden.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen en naar mensen die meer weten over deze overval.  Heeft u iets gezien of heeft u informatie, bel dan met 0900-8844 of vul het tipformulier in. Anoniem melding maken kan ook via 0800-7000.

 

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …