Home Noord-Brabant Tilburg, Waalwijk, Veldhoven, Eindhoven – Vrouw zwaargewond na aanrijding. Wie is de doorgereden automobilist(e)?

Tilburg, Waalwijk, Veldhoven, Eindhoven – Vrouw zwaargewond na aanrijding. Wie is de doorgereden automobilist(e)?

Het leven van een 47-jarige vrouw uit Tilburg is door een heftige aanrijding, letterlijk in één klap, voor altijd veranderd. Het slachtoffer steekt op maandag 25 juli over bij een oversteekplaats op de Jan Heijnsstraat in Tilburg. Het verkeerslicht knippert groen, dus de vrouw steekt over. Toch wordt ze hard aangereden door een auto. Zwaargewond ligt ze op de weg, terwijl de automobilist(e) doorrijdt. Tijdens een reconstructie in de uitzending van Bureau Brabant van maandag 7 november, proberen wij met uw hulp de dader te achterhalen.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Drie jongemannen aangehouden voor poging straatroof, politie zoekt slachtoffer

Drie jongemannen zijn woensdagavond 31 mei aangehouden op verdenking van poging straatroof…