Home Noord-Brabant Tilburg – Winkeldief mishandelt supermarktpersoneel en politie

Tilburg – Winkeldief mishandelt supermarktpersoneel en politie

Een winkeldief nam dinsdag 27 september bij een supermarkt aan de Jan Heijnstraat voor tientallen euro’s aan boodschappen mee zonder hiervoor te betalen. Hij werd betrapt door het personeel, maar gaf zich niet gewonnen. De agressieve man vluchtte weg nadat hij een personeelslid mishandelde. De politie hield later die middag een verdachte, een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, aan. Ook tijdens de aanhouding was de man zeer agressief en verwondde hij hierbij zelfs een agent.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Helmond – Politie onderzoekt geweldsincident in woning en ontdekt vuurwapen en drugs

Het onderzoek naar een geweldsincident in een woning aan de Langdonkstraat in Helmond leid…