Home Noord-Brabant Tilburg – Automobilist botst met hoge snelheid tegen twee geparkeerde bedrijfsbussen

Tilburg – Automobilist botst met hoge snelheid tegen twee geparkeerde bedrijfsbussen

Een 33-jarige Poolse man is maandagmiddag 19 september 2022 op de Bredaseweg met hoge snelheid met zijn auto tegen twee geparkeerde bedrijfsbussen van dezelfde firma gebotst. Een van die busjes belandde tegen een boom. Hij en de 22-jarige landgenoot die naast hem zat raakten gewond. Ze werden overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder reed kort daarvoor via het fietspad met hoge snelheid weg bij een controle door handhavers.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …