Home Noord-Brabant Tilburg – Man dringt flat binnen en mishandelt bewoonster

Tilburg – Man dringt flat binnen en mishandelt bewoonster

Een 22-jarige Tilburger is zondag 18 september 2022 omstreeks 21.00 uur in het ziekenhuis aan de Hilvarenbeekseweg aangehouden. Hij wordt er van verdacht eerder op de dag een flat aan het Boksdoornerf te zijn binnengedrongen waar hij vervolgens de 21-jarige bewoonster ernstig heeft mishandeld. Hij vluchtte na het incident via het balkon. Hij wilde kennelijk naar beneden klimmen en is ter hoogte van de 5e verdieping naar beneden gevallen. Zowel het slachtoffer als de verdachte moesten voor behandeling naar het ziekenhuis.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …