Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Vrouw gooit (vol) blik naar agenten

Bergen op Zoom – Vrouw gooit (vol) blik naar agenten

In de Hooghuisstraat in Bergen op Zoom hielden agenten in de nacht van zaterdag op zondag een verdachte van de diefstal van een portemonnee aan. De officier van justitie had toestemming gegeven om de verdachte buiten heterdaad aan te houden. De diefstal werd in juni gepleegd.

Omdat de man zich verzette tegen zijn aanhouding waren er meerdere politiemensen aanwezig. Uiteindelijk kon de man rond 01.40 uur onder controle worden gebracht en is hij overgebracht naar een politiecellencomplex. Deze man is 28 jaar en woonachtig in Bergen op Zoom. Hij wordt zondag verder gehoord over zijn betrokkenheid bij de diefstal van de portemonnee.

Tijdens de aanhouding werden de agenten gehinderd door een vrouw. Zij was het kennelijk niet eens met de aanhouding, want ze gooide een (vol) halve liter blik naar de agenten toe. Dat miste hen op een haar na. De vrouw, een 36-jarige vrouw die niet staat ingeschreven in Nederland, werd even verderop aangehouden. Ook zij is naar een politiecellencomplex overgebracht. In haar fouillering werd een verboden wapen, een boksbeugel, aangetroffen. Over beide feiten mag zij een verklaring afleggen.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …