Home Noord-Brabant Helmond Helmond – Getuigen gezocht! Explosie bij winkel in Helmond

Helmond – Getuigen gezocht! Explosie bij winkel in Helmond

Rond 03.30 uur vannacht vond een explosie plaats bij een winkelpand aan de Ameidestraat in Helmond. De ontploffing veroorzaakte veel schade. Gelukkig vielen er geen gewonden, maar het had ook heel anders kunnen aflopen. Onze recherche houdt rekening met een misdrijf en onderzoekt de toedracht van deze explosie. Wij komen heel graag in contact met mensen die ons meer kunnen vertellen en/of camerabeelden hebben.

Lees verder

Laad meer Helmond
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Bergen op Zoom – Man aangehouden op verdenking van insluiping in seniorenwoning

Politiemensen hebben woensdag 5 oktober 2022 een 53-jarige man zonder vaste woon- of verbl…