Home Noord-Brabant Kempen Veldhoven – Gezocht – Diefstal motor uit parkeergarage Veldhoven

Veldhoven – Gezocht – Diefstal motor uit parkeergarage Veldhoven

Drie mannen breken een afgesloten garage open en stelen een motor. Wie is dit drietal?

Bekijk de beelden uit een parkeergarage in Veldhoven. En u raadt het al, deze drie mannen horen hier niet thuis. Ze hebben het voorzien op een motor. Alleen staat die wel in het afgesloten gedeelte van de garage. Dus daarvoor moet eerst de toegangsdeur open, die daarvoor werd opengebroken. En een paar minuten later: ja hoor. Ze hebben de motor aan de praat gekregen. Ondanks dat de toegangsdeur is dichtgevallen, krijgen ze hem toch weer snel open en weg zijn ze. Eentje op de motor, de andere twee rennend er achter aan. Heeft u een vermoeden wie dit zijn? Laat het weten!

Laad meer Kempen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …