Home Noord-Brabant Helmond Helmond – Mooie resultaten actie binnenstad Helmond

Helmond – Mooie resultaten actie binnenstad Helmond

Een aanhouding voor de handel en bezit van verdovende middelen en ruim 60 verkeersboetes voor diverse overtredingen. Dat zijn de meest opvallende resultaten van de integrale actie op 8 februari in de binnenstad van Helmond. Tijdens deze actie werkten Politie, Gemeente Helmond en de belastingdienst samen met een gezamenlijke ambitie: het creëren van een veilige en leefbare binnenstad. De integrale acties zoals deze die met regelmaat plaatsvinden zijn onderdeel hiervan.

Lees verder

Laad meer Helmond
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …