Home Noord-Brabant Tilburg – Politie maakt einde aan illegaal pokertoernooi

Tilburg – Politie maakt einde aan illegaal pokertoernooi

Een 31-jarige Tilburger heeft zondagnacht in strijd met de Coronamaatregelen in zijn woning in Oud-Zuid voor 22 vrienden een pokertoernooi georganiseerd. Er is tegen de hem als organisator proces-verbaal opgemaakt. Ook zijn pokervrienden zijn bekeurd. Er is circa 12000 euro aan contant geld in beslag genomen. De herkomst van het geld wordt in het kader van witwassen onderzocht. De politie kwam door een anonieme melding over een mogelijk vuurwapengevaarlijk persoon in de tuin bij het pand uit.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Boxtel – Gezocht – Woninginbraak – Princenlant – Boxtel

Een woninginbraak in Boxtel waarbij van alles wordt weg gehaald. Wie weet wie de daders zi…