Home Noord-Brabant Tilburg – Greep in kassa en overval in zelfde supermarkt

Tilburg – Greep in kassa en overval in zelfde supermarkt

Een supermarkt aan het Kreverplein is zondag 9 februari 2020 aan het eind van de middag overvallen. Twee mannen met een vuurwapen bedreigden een caissière. Ze hebben een nog onbekend geldbedrag meegenomen. Zaterdagavond werd in dezelfde winkel door twee daders tijdens het afrekenen een greep in de kassa gedaan. Ook hierbij werd contant geld buit gemaakt. De recherche onderzoekt of er een verband is tussen beide zaken en bekijkt camerabeelden.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Grote politieactie in Zeeland-West-Brabant met dertien arrestaties

Tijdens een grote samenwerkingsactie van de Landelijke Recherche en de regionale recherche…