Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom en Tholen – Politie rolt twee hennepkwekerijen op

Bergen op Zoom en Tholen – Politie rolt twee hennepkwekerijen op

De politie heeft dinsdag aan de Zuiderdreef in Bergen op Zoom en de Grindweg in Tholen onderzoek gedaan bij twee hennepkwekerijen.

Het eerste onderzoek was aan de Grindweg in Tholen. In een woning werd dinsdagmorgen een hennepkwekerij ontdekt, die verdeeld was over drie ruimtes. De kwekerij was net geoogst, dus er waren geen planten meer aanwezig. Wel troffen agenten ruim zeven kilogram aan gedroogde henneptoppen aan. Ook werd een groot geldbedrag in beslag genomen. Twee mannen, beiden 25 jaar en afkomstig uit Bergen op Zoom en Tholen werden gearresteerd. Ze zijn op het politiebureau in Bergen op Zoom verhoord. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Vader en zoon nacht in cel na vechtpartij op Heuvel

De politie heeft twee Tilburgers van 20 en 45 jaar aangehouden, omdat ze betrokken waren b…