Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Drugs en illegaal vuurwerk gevonden bij controle tijdens actieweek

Bergen op Zoom – Drugs en illegaal vuurwerk gevonden bij controle tijdens actieweek

In een huis aan de Snoostraat zijn donderdag 23 januari de twee bewoners aangehouden. De 44-jarige man en 35-jarige vrouw hadden drugs en illegaal vuurwerk in huis liggen.

De politie is samen met onder andere verschillende gemeenten, de Belastingdienst en andere toezichthouders al de hele week bezig met een actieweek in het politiedistrict de Markiezaten. Daarbij worden allerlei tips en signalen uitgelopen. Een van de tips ging over het huis aan de Snoostraat. Rond 10.30 uur bezochten agenten de woning. In een koelkast werd amfetaminepasta gevonden. Daarop werd de vrouw, die op dat moment in de woning aanwezig was, aangehouden. Onder leiding van de rechter-commissaris werd de rest van de woning doorzocht. Daarbij kwamen verschillende XTC-pillen, amfetaminekristallen en zo’n 25 kilogram illegaal vuurwerk tevoorschijn. De mannelijk bewoner is op een later tijdstip aangehouden. De politie onderzoekt de zaak verder.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Straatrover slaat vrouw knock-out en berooft haar van haar tas

Een 53-jarige Tilburgse werd afgelopen nacht knock-out geslagen door een straatrover. Toen…