Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Politie verhuist naar nieuw pand in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom – Politie verhuist naar nieuw pand in Bergen op Zoom

De politie verhuist vanaf dinsdag 7 januari van de Jacob Obrechtlaan naar een nieuw pand aan het Emplacement 2 in Bergen op Zoom. De locatie is een zogenoemde verzamellocatie van waaruit lokale en regionale politiediensten werken. Dit zijn onder meer het basisteam Bergen op Zoom, de districtsrecherche en het Regionaal Service Centrum. Het Regionaal Service Centrum (0900-8844 meldingen) was voorheen op drie locaties in de eenheid gevestigd en komt hiermee nu op één locatie. De gemeenschappelijke (112)meldkamer van de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance) neemt in juni haar intrek in dit pand, waarmee meteen een samenvoeging plaats vindt van de meldkamers die nu nog in Middelburg en Tilburg gehuisvest zijn.

Politiechef Hanneke Ekelmans: “Deze nieuwe politielocatie past helemaal bij de manier waarop we als politie werken. Een open en transparant gebouw in het midden van de samenleving. Onze werkplek verschuift steeds meer naar de straat. Het politiekantoor krijgt hiermee een andere functie. Een functie die het dagelijkse werk zo goed mogelijk faciliteert en een basis biedt voor een optimale en prettige werkomgeving waarin wij met onze ketenpartners samenwerken aan veiligheid.”

 

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Waalwijk, Loon op Zand, Breda, Kaatsheuvel, Helmond – Overvallers, woninginbrekers en autodief in Bureau Brabant

Bureau Brabant besteedt maandag 27 januari 2020 veel aandacht aan een woningoverval in Hel…