Home Noord-Brabant Helmond Helmond – Getuigen gezocht beroving Helmond

Helmond – Getuigen gezocht beroving Helmond

Een beroving is een vreselijke ervaring die veel impact heeft op het gevoel van veiligheid. Zo ook een straatroof op donderdagavond 2 januari 2020 omstreeks 21.45 uur in Helmond, waarbij een jongeman met geweld van zijn bezittingen is beroofd. Het slachtoffer werd met een steekwapen bedreigd en geschopt terwijl hij op de grond lag. Wij zoeken getuigen die ons meer kunnen vertellen over deze gewelddadige straatroof.

Lees verder

Laad meer Helmond
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Waalwijk, Loon op Zand, Breda, Kaatsheuvel, Helmond – Overvallers, woninginbrekers en autodief in Bureau Brabant

Bureau Brabant besteedt maandag 27 januari 2020 veel aandacht aan een woningoverval in Hel…