Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Verdachte aangehouden met drugs

Bergen op Zoom – Verdachte aangehouden met drugs

Vrijdag 22 november rond 2.05 uur werd op de Jacob Obrechtlaan een 20-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden na een korte achtervolging. Hij bleek te rijden met een geschorst rijbewijs en werd meegenomen naar het politiebureau. Daar werd ontdekt dat hij 28 zakjes met harddrugs bij zich had. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

Agenten zagen de verdachte rijden, wilden hem controleren en gaven hem daarom een stopteken. De man ging er daarna vandoor. Na een korte achtervolging kwam zijn auto tot stilstand tegen een boom. Hij reed met een geschorst rijbewijs en werd aangehouden. Bij controle op het bureau bleek hij zakjes met cocaïne en heroïne bij zich te hebben.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Helmond – Getuigen gezocht van mishandeling en ontvoering in Helmond

De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien van een mishandeling en ontvoering in Hel…