Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Twee jonge auto-inbrekers aangehouden door hulp getuige

Bergen op Zoom – Twee jonge auto-inbrekers aangehouden door hulp getuige

Rond 19.45 uur vrijdagavond meldde een getuige dat hij gezien had dat twee (jonge) jongens aan het inbreken waren in een geparkeerde auto aan de Haringstraat in Bergen op Zoom. De alerte getuige gaf een signalement door en een looprichting van de verdachten, zodat de politieagenten op straat konden gaan zoeken.

Door de hulp van deze zeer oplettende getuige konden agenten even later op de Boulevard Noord in Bergen op Zoom twee verdachten aanhouden. Zij voldeden volledig aan het signalement. Het betroffen twee jongens van 15 jaar oud. Eén kwam uit Tholen en de ander was afkomstig uit Vlissingen. De twee zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar hebben ze de nacht doorgebracht en zullen ze vandaag verder worden gehoord over de inbraak in de auto.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Helmond – Getuigen gezocht van mishandeling en ontvoering in Helmond

De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien van een mishandeling en ontvoering in Hel…