Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Twee auto-inbrekers aangehouden na melding oplettende getuige

Bergen op Zoom – Twee auto-inbrekers aangehouden na melding oplettende getuige

In de nacht van zaterdag op zondag zijn, rond 05.15 uur, door de politie twee verdachten van een autoinbraak aangehouden. Het gaat om een man van 44 uit Bergen op Zoom en een vrouw van 25 uit dezelfde plaats.

Agenten waren op zoek naar de twee omdat een getuige had gezien dat er was ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Augustalaan in Bergen op Zoom. De getuige gaf een duidelijk signalement van beide inbrekers door en agenten zijn in de omgeving gaan zoeken. Ook was de looprichting bekend van de twee. De man werd even later in de Borgvlietsedreef aangehouden. Hij probeerde zich nog te verstoppen. De vrouw is aangehouden in de Guido Gezellelaan.

De politie heeft contact opgenomen met de eigenaar van de auto. Hij heeft aangifte gedaan. Het is nog niet duidelijk of er iets is weggenomen uit de auto, er is wel schade ontstaan.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Dronken vrouw opgepakt na aanrijding

Een vrouw heeft zaterdagochtend drie fietsers aangereden op de Nieuwe Prinsenkade. De fiet…