Home Noord-Brabant Kempen Veldhoven – 2 verdachten voor beroving Veldhoven aangehouden

Veldhoven – 2 verdachten voor beroving Veldhoven aangehouden

Gisteren hielden we twee verdachten aan voor de beroving van twee vrouwen afgelopen weekend aan de Peter Zuidlaan in Veldhoven. Het gaat om een 20 jarige man uit Dordrecht en een 22-jarige Veldhovenaar.

Zaterdag op zondagnacht werden de twee vrouwen beroofd. Onder bedreiging van een mes en een taser werden zij gedwongen alles af te geven wat zij bij zich hadden. Ook hun scooter en fiets moesten ze afgeven. Een van de vrouwen liep verwondingen op in haar zij nadat ze werd gestoken met het mes. De verwondingen vielen gelukkig mee, maar moesten wel behandeld worden in het ziekenhuis.

De politie startte direct een onderzoek naar deze beroving, met resultaat. De twee mannen werden gisterenmiddag aangehouden. Beide zitten vast voor verder onderzoek.

Laad meer Kempen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Man gewond bij caféruzie

Een cafébezoeker is vrijdag 24 maart 2023 gewond geraakt aan zijn gezicht na een ruzie in …