Home Noord-Brabant Kempen Veldhoven – 2 verdachten voor beroving Veldhoven aangehouden

Veldhoven – 2 verdachten voor beroving Veldhoven aangehouden

Gisteren hielden we twee verdachten aan voor de beroving van twee vrouwen afgelopen weekend aan de Peter Zuidlaan in Veldhoven. Het gaat om een 20 jarige man uit Dordrecht en een 22-jarige Veldhovenaar.

Zaterdag op zondagnacht werden de twee vrouwen beroofd. Onder bedreiging van een mes en een taser werden zij gedwongen alles af te geven wat zij bij zich hadden. Ook hun scooter en fiets moesten ze afgeven. Een van de vrouwen liep verwondingen op in haar zij nadat ze werd gestoken met het mes. De verwondingen vielen gelukkig mee, maar moesten wel behandeld worden in het ziekenhuis.

De politie startte direct een onderzoek naar deze beroving, met resultaat. De twee mannen werden gisterenmiddag aangehouden. Beide zitten vast voor verder onderzoek.

Laad meer Kempen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Gezocht – Gewelddadige telefoondiefstal in Breda

Een 33-jarige man uit Enschede is op zondag 14 juli 2019 omstreeks 05.00 uur in het centru…