Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Mogelijke drugshandelaar aangehouden

Bergen op Zoom – Mogelijke drugshandelaar aangehouden

Op de Rijnlaan in Bergen op Zoom is dinsdagavond rond 19.50 uur een 27-jarige inwoner van die plaats aangehouden door de politie.

Agenten zagen de man met hoge snelheid rijden over de Borgvlietsedreef. Kennelijk kreeg de man hen in het oog en verhoogde zijn toch al aanzienlijke snelheid. Reden voor de agenten om te man te controleren. Een achtervolging door de wijk volgde.

Uiteindelijk kon de man in de Rijnlaan worden aangehouden. Buurtbewoners meldden bij de politie dat de man tijdens zijn vlucht een tas uit zijn auto had gegooid. Die was in de Adriaan Pauwstraat op de grond terecht gekomen. Uit onderzoek bleek er hard- en softdrugs in de tas te zitten.

In totaal zat er 110 gram hennep in de tas en 4 gram cocaïne. Ook had de verdachte een aanzienlijk geldbedrag bij zich. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij vandaag wordt gehoord.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Helmond – Verdachte overval Kruidvat aangehouden

Op 2 augustus werd een filiaal van Kruidvat aan de Brouwhorst overvallen. De dader ging er…