Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Man krijgt klappen en moet geld afgeven

Bergen op Zoom – Man krijgt klappen en moet geld afgeven

Twee mannen uit Bergen op Zoom zijn woensdagavond 14 augustus aangehouden op verdenking van mishandeling. Later in de nacht werd ook het slachtoffer aangehouden voor bedreiging.

Agenten werden rond 19.10 uur opgeroepen om naar een woning in de Vlierstraat te gaan. Een 19-jarige man zou daar in een woning zijn mishandeld. Er was vermoedelijk een conflict over geld ontstaan tussen het slachtoffer en de mannen. Een van de mannen heeft het slachtoffer klappen gegeven. Het slachtoffer heeft vervolgens geld gegeven. De mannen van 48 en 44 jaar zijn gearresteerd en meegenomen naar een politiebureau. Na het opnemen van de aangifte van het slachtoffer bleek dat de 44-jarige man niet had geslagen. Hij is vrijgelaten. De 48-jarige verdachte zit nog vast. 

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Dronken vrouw opgepakt na aanrijding

Een vrouw heeft zaterdagochtend drie fietsers aangereden op de Nieuwe Prinsenkade. De fiet…