Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Mogelijke handgranaten aangetroffen bij horecagelegenheid

Bergen op Zoom – Mogelijke handgranaten aangetroffen bij horecagelegenheid

Dinsdagochtend 30 juli zijn op de Antwerpsestraatweg voor een horecagelegenheid twee mogelijke handgranaten aangetroffen.

Rond 10.25 uur kwam er op de meldkamer een melding binnen dat er op straat twee mogelijke explosieven lagen. De politie is direct ter plaatse gegaan en heeft vervolgens de straat afgezet en omwonenden verzocht om binnen te blijven. Een explosieve verkenner van de politie heeft een eerste inspectie verricht en heeft de Explosieve Opruimings Dienst van Defensie opgeroepen. Zij hebben de granaten veilig opgeruimd en brengen ze over naar het NFI voor nader onderzoek. De technische recherche doet sporenonderzoek in de Antwerpsestraatweg en bij het horecapand. De recherche sprak met enkele getuigen en nam hun verklaring op. 

 

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Getuigen en beelden gezocht van zware mishandeling

In de vroege ochtend van zondag 11 augustus, rond 05.00 uur, werd een 18-jarige jongeman u…