Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Automobilist met één kilo hennep betrapt

Bergen op Zoom – Automobilist met één kilo hennep betrapt

Zondagavond troffen agenten op de Klein-Molenbeekseweg in een auto een kilogram henneptoppen aan. De bestuurder werd aangehouden.

Agenten zagen rond 20.30 uur op een parkeerplaats langs de A58 een verdachte auto met een automobilist. De bestuurder reed richting Bergen op Zoom. Op de Klein-Molenbeekseweg stopte hij, nadat de man een stopteken had gehad. In de auto troffen de agenten een zak aan. Hierin bleek een flinke hoeveelheid henneptoppen te zitten. De man (23) uit Roosendaal werd aangehouden en voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast. Bij weging van de zak bleek dat de inhoud een kilogram betrof.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Gezocht – Zwartrijder mishandelt conductrice

Een conductrice, die gewoon haar werk doet, wordt buiten westen geslagen door een zwartrij…