Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Hardware voor drugslab in beslag genomen, man aangehouden

Bergen op Zoom – Hardware voor drugslab in beslag genomen, man aangehouden

De recherche heeft dinsdag 4 juni een inval gedaan bij een pand aan de Sibeliusstraat. In een werk- en opslagplaats op het terrein werden drugs en benodigdheden voor een drugslab gevonden. Een 56-jarige Bergenaar werd aangehouden.

De politie viel rond 13.20 uur het pand binnen omdat er het vermoeden bestond dat er een drugslab aanwezig zou zijn midden in een woonwijk. Na onderzoek bleken er allerlei benodigdheden voor een laboratorium aanwezig, zoals drukketels, maar er was geen lab opgebouwd. Vermoedelijk is er in het verleden wel drugs geproduceerd. Er werden verschillende soorten kleine hoeveelheden drugs en chemicaliën voor de productie van drugs in beslag genomen. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak. De verdachte is ingesloten en alle spullen zijn inbeslaggenomen en afgevoerd.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Dief gestolen auto aangehouden

Enkele weken nadat een auto is gestolen in de President Steijnstraat in Tilburg, wordt dez…