Home Noord-Brabant Tilburg – Drugs gebruikende Tilburger op motorfiets brengt zichzelf in de problemen

Tilburg – Drugs gebruikende Tilburger op motorfiets brengt zichzelf in de problemen

Een 47-jarige Tilburger is zaterdag 1 juni 2019 omstreeks 00.20 uur op de Henriette Ronnerstraat door de politie aangehouden ter zake rijden op een motorfiets terwijl je onder invloed bent van drugs. Dat bleek echter niet het enige te zijn wat er niet in orde was. Hij werd aan de kant gezet omdat hij door rood licht reed. Hij heeft geen rijbewijs en reed met een valse kentekenplaat rond. De motorfiets bleek geschorst te zijn. Op de plek van de verlichting was een zaklamp bevestigd. Verder had hij drugs en een vlindermes bij zich.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Agenten vinden drugs in verborgen deel van auto

Vrijdagnacht 15 november hebben agenten een auto gecontroleerd die met een hoge snelheid o…