Home Noord-Brabant Eindhoven – Twee aanhoudingen vanwege betrokkenheid dodelijk drugslab België

Eindhoven – Twee aanhoudingen vanwege betrokkenheid dodelijk drugslab België

Twee mannen (22 en 35 jaar) zijn vanmorgen met toestemming van de officier van justitie aangehouden op de verdenking van betrokkenheid bij een drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel. Daar werden op dinsdag 29 januari 2019 drie mannen dood aangetroffen. Zij werkten kennelijk in dat laboratorium en werden blootgesteld aan giftige dampen. De Brabantse politie verricht onderzoek omdat er aanwijzingen zijn dat leden van de criminele organisatie die verantwoordelijk is voor dit drugslab vanuit deze provincie opereren.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Bavel – Update: Twee arrestaties voor bedreiging

De politie arresteerde zondag 18 augustus 2019 op De Leeuwerik rond 13u30 een man en een v…