Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom, Hoogerheide – Drie verdachten aangehouden na bedreiging met vuurwapen

Bergen op Zoom, Hoogerheide – Drie verdachten aangehouden na bedreiging met vuurwapen

Maandagavond zijn drie mensen aangehouden door de politie. Het gaat om een 53-jarige man, een 51-jarige vrouw en een 16-jarige jongen. Zij zijn afkomstig uit Hoogerheide en worden verdacht van betrokkenheid bij een gepleegde bedreiging waarbij een vuurwapen zou zijn getoond.

De bedreiging vond plaats rond 19.30 uur bij een woning aan het Hof van Beieren in Bergen op Zoom. Een vrouw uit die plaats heeft aangifte gedaan van de bedreiging. Door de politie is een getuigenverklaring opgenomen van iemand die alles gezien zou hebben. De aanleiding zou mogelijk liggen in een conflict op social media.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Man aangehouden verdacht van mishandeling

Een 27-jarige man uit Breda is woensdagavond opgepakt omdat hij zomaar drie vrouwen had mi…