Home Noord-Brabant Tilburg – Integrale controle levert veel openstaande boetes en belastingschulden op

Tilburg – Integrale controle levert veel openstaande boetes en belastingschulden op

Op donderdag 16 mei 2019 werden in Tilburg integrale verkeerscontroles gehouden met name gericht op mobiel banditisme en Ondermijning. Aan de actie werkten naast de politie ook de douane en de Belastingdienst mee. Er werden tien openstaande boetes geïncasseerd, voor in totaal 8171 euro, bij vijf van hen zou anders de auto buiten gebruik gesteld worden. De Belastingdienst inde ruim 26.000 euro aan openstaande schulden en nam veertien auto’s in beslag waarvan er twee daadwerkelijk werden afgevoerd.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Gezocht – Zwartrijder mishandelt conductrice

Een conductrice, die gewoon haar werk doet, wordt buiten westen geslagen door een zwartrij…