Home Noord-Brabant Tilburg – Twee rondreizende winkeldieven betrapt in Tilburg

Tilburg – Twee rondreizende winkeldieven betrapt in Tilburg

De politie heeft vrijdag 3 mei 2019 omstreeks 16.30 uur op de Spoorlaan, mede dankzij een alerte medewerker van Cameratoezicht, twee winkeldieven aangehouden. Het gaat om twee Algerijnse mannen, 24 en 26 jaar, die momenteel verblijven in Weert. Ze zijn recent al vaker betrapt op winkeldiefstal in diverse plaatsen in Nederland en zijn in verzekering gesteld. De politie gaat er gelet op hun werkwijze vanuit dat er sprake is van mobiel banditisme.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Vluchtende automobilist toch gepakt

Woensdag is een man, die nog verschillende boetes had openstaan, aangehouden na een achter…