Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Halsteren – Man vernielt voordeurruit

Halsteren – Man vernielt voordeurruit

Een 51- jarige man is vannacht, woensdag 1 mei, aangehouden op verdenking van vernieling. Hij zou een ruit van een woning hebben ingegooid.

De bewoonster van een woning aan de Beethovenstraat werd rond 01.25 uur opgeschrikt in haar slaap door hard gebonk en glasgerinkel. Ze kijkt uit het raam en ziet een man weggelopen. De ruit van haar voordeur was kapot. Ook bij haar buren heeft de man schade gemaakt aan een ruit en lag er een kapotte bloempot in de voortuin. Ze waarschuwde de politie en geeft het signalement van de man door. Agenten zien de man in de straat lopen en hebben hem aangehouden. Hij zit vast voor verhoor. Benadeelden hebben aangifte gedaan. 

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Waalwijk, Loon op Zand, Breda, Kaatsheuvel, Helmond – Overvallers, woninginbrekers en autodief in Bureau Brabant

Bureau Brabant besteedt maandag 27 januari 2020 veel aandacht aan een woningoverval in Hel…