Home Noord-Brabant Tilburg – Hardleerse Tilburger opnieuw met GHB aangehouden.

Tilburg – Hardleerse Tilburger opnieuw met GHB aangehouden.

Een 44-jarige Tilburger is vanmorgen omstreeks 08.10 uur op de Blaricumsingel aangehouden ter zake drugs- en wapenbezit. Hij was onder invloed van GHB en had dit spul ook bij zich. Verder was hij in bezit van een taser. Op zijn tijdelijke verblijfsadres werden nog drie flesjes met GHB en circa 15 gram amfetamine aangetroffen. De Tilburger werd op 9 januari 2019 ook al aangehouden ter zake bezit en productie van GHB. de Opiumwet. Vanwege dat delict werd zijn woonhuis voor zes maanden door de gemeente gesloten.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Twee personen aangehouden voor bezit harddrugs

Na een melding van mogelijk huiselijk geweld betraden agenten zaterdag 21 september een wo…