Home Noord-Brabant Tilburg – Gezocht – Diefstal portemonnee bij Albert Heijn en pinpogingen bij de Rabobank in Tilburg

Tilburg – Gezocht – Diefstal portemonnee bij Albert Heijn en pinpogingen bij de Rabobank in Tilburg

Op 29 oktober, rond de middag, ging een 68-jarige vrouw boodschappen doen bij Albert Heijn aan de Korvelweg in Tilburg. Haar portemonnee zat in een groene trolley die zij op het krattenrek van haar winkelwagentje zette. In de trolley zat haar portemonnee. Toen ze bij de kassa aan kwam ontdekte ze dat de rits van de trolley open stond en de portemonnee was gestolen. Toen ze de Rabobank belde, werd haar verteld dat er met haar pas was geprobeerd geld op te nemen. Dit is niet gelukt. Deze pinner staat duidelijk op beeld.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Twee personen aangehouden voor bezit harddrugs

Na een melding van mogelijk huiselijk geweld betraden agenten zaterdag 21 september een wo…