Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Elektrische fiets en snorscooter aangetroffen; eigenaars nog onbekend

Bergen op Zoom – Elektrische fiets en snorscooter aangetroffen; eigenaars nog onbekend

Tegen middernacht werd door een getuige gemeld dat de inzittenden van een bestelbusje vermoedelijk een fiets en een scooter hadden gestolen in de buurt van het tankstation aan de Konijnenburgweg in Bergen op Zoom. De getuige reed achter het busje en gaf de rijrichting van het busje door aan de centralist van de politiemeldkamer.

Agenten zijn het voertuig gaan volgen. In de Augustalaan stopte de bestelbus en stapte aan de bijrijderskant een van de inzittenden uit. Deze man rende bij het busje weg en klom via een muur omhoog en sprong vervolgens op het dak van een woning aan de Augustalaan. Deze man is niet meer aangetroffen door de politie. Bij het springen op de woning veroorzaakte de verdachte een groot gat in het dak van het huis. Hierdoor ontstond veel schade in de woning, omdat het zoveel geregend had lag het dak vol met water, dat stroomde nu de woning in. De bewoners hebben aangifte gedaan van vernieling. Een schadebedrag is nog niet bekend.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Verkoopafspraak mondt uit in diefstal

Nadat een 21-jarige Tilburger dinsdag 10 december 2019 heeft afgesproken met een potentiël…