Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Man bedreigd met vuurwapen

Bergen op Zoom – Man bedreigd met vuurwapen

Bij een horecagelegenheid aan de Antwerpsestraatweg in Bergen op Zoom is donderdagavond rond 23.30 uur een klant bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan bij de politie.

De 21-jarige man uit Breda was in het pand toen er ineens een hem onbekende man op hem af kwam lopen met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp in zijn hand. Toen het slachtoffer opstond rende de man weg. De man heeft hierna de politie gebeld en aangifte gedaan. Er waren verder geen mensen aanwezig in het pand die iets gezien zouden hebben van het incident. Er is niemand gewond geraakt. De politie stelt een onderzoek in en vraagt eventuele getuigen zich te melden via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006). Wanneer u wel uw informatie wilt delen, maar dit niet met de politie wilt doen, dan wordt u verzocht contact op te nemen met Meld Misdaad Anoniem. Dat kan telefonisch (0800-7000) of via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl). Vermeld bij uw contact graag zaaknummer 2019-096226.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Man aangehouden na onnodig 112 bellen

Agenten hebben zondag 22 september een man aangehouden omdat hij onnodig het landelijke al…