Home Noord-Brabant Tilburg – Tilburger (34) klem gereden na negeren stopteken

Tilburg – Tilburger (34) klem gereden na negeren stopteken

Een 34-jarige Tilburger, een bekende van de politie, is dinsdag 23 april 2019 op het Antoon van Rijenplein na een achtervolging door de politie aangehouden ter zake gevaarlijk rijgedrag. Hij had een stopteken genegeerd en daarna met zijn auto diverse verkeersovertredingen gemaakt. De agenten wilden hem controleren vanwege recente informatie dat hij mogelijk in het bezit zou zijn van een vuurwapen. In de auto en op zijn verblijfadres werd echter geen vuurwapen aangetroffen

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Bergen op Zoom, Vught, Tilburg, Kaatsheuvel, Rijen – Diefstallen, een bedreiging en meerdere slachtoffers van cybercrime in Bureau Brabant

Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 21 oktober hulp bij het oplossen van er…