Home Noord-Brabant Kempen Veldhoven – Gezocht – Inbraak bij café-restaurant Saint Tropez

Veldhoven – Gezocht – Inbraak bij café-restaurant Saint Tropez

Wij zijn op zoek naar de identiteit van twee inbrekers, die in de nachtelijke uren geld wegnamen uit een café-restaurant.

Op vrijdag 5 oktober 2018, tussen 03.30 uur en 03.45 uur, hebben twee onbekende inbrekers, ingebroken bij restaurant Saint Tropez aan de Dorpstraat in Veldhoven. Buiten een flink geldbedrag werd ook nog forse schade aangericht. Tot op heden hebben wij de identiteit van deze inbrekers niet op een andere manier kunnen vaststellen. De Officier van Justitie geeft daarom nu toestemming tot het oproepen van getuigen met het tonen van de bewakingsbeelden. De vraag is simpel: Wie kent of herkent deze inbrekers? 

Laad meer Kempen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Ciska Kapteijns

Op 20 augustus 2019 omstreeks 22.45 uur is Ciska Kapteijns voor het laatst gezien toen zij…