Home Noord-Brabant Helmond Oss, Etten-Leur, Son en Breugel, Oudenbosch, Helmond – Uitzending Bureau Brabant maandag 8 april

Oss, Etten-Leur, Son en Breugel, Oudenbosch, Helmond – Uitzending Bureau Brabant maandag 8 april

Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 8 april uw hulp bij het oplossen van ernstige misdrijven, zoals woninginbraken in Oss en Son en Breugel. Tevens tonen we beelden van dieven die bij een juwelier in Etten-Leur hebben toegeslagen en we hebben beelden van de man die een ernstig geweldsmisdrijf op zijn geweten heeft in Oudenbosch. Tenslotte laten we de reconstructie en bewakingsbeelden zien van een overval op een cafetaria in Helmond.

Lees verder

Laad meer Helmond
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Vrouw aangehouden voor mishandeling

Een 18-jarige vrouw uit Tilburg is zaterdagmorgen aangehouden voor mishandeling. Ze probee…