Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Arrestatieteam rukt uit voor man met vuurwapen

Bergen op Zoom – Arrestatieteam rukt uit voor man met vuurwapen

Een arrestatieteam van de politie heeft vrijdag 29 maart rond 3.05 uur aan de Groeshof een 31-jarige Bergenaar opgepakt. De man zou door het lint zijn gegaan en in bezit zijn van een vuurwapen. Uiteindelijk bleek het vuurwapen een luchtbuks te zijn.

De politie kreeg rond middernacht een melding dat de man met een vuurwapen in een woning zou zitten. Omdat er sprake was van een mogelijk vuurwapen werd geen risico genomen en werd het arrestatieteam ingeschakeld om de verdachte aan te houden. Daarna werd de woning doorzocht. De politie nam een luchtbuks, kruisboog en ploertendoder in beslag. De verdachte is afgevoerd naar het politiebureau en vast gezet.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Politie onderzoekt fraudezaak

De recherche doet onderzoek naar een fraudezaak waarbij tientallen mensen slachtoffer zijn…