Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Vechtersbazen opgepakt nadat stoeipartij ontspoort

Bergen op Zoom – Vechtersbazen opgepakt nadat stoeipartij ontspoort

Wat op het eerste zicht een stoeipartij tussen twee bekenden leek ontaarde uiteindelijk in een vechtpartij. Agenten hielden de twee mannen en een derde betrokkenen aan voor het verstoren van de openbare orde.

Surveillerende agenten zagen op vrijdag 22 februari rond 23.30 uur twee mannen die met elkaar aan het stoeien waren. Het leek er amicaal aan toe te gaan totdat een van hen de ander een duw gaf en de man deze beantwoorde met een vuistslag. Het tweetal raakte met elkaar in gevecht en de dienders moesten tussenbeide komen. Ze gebruikten daarbij hun wapenstokken om de vechtersbazen uit elkaar te halen. De twee mannen, een 35-jarige en een 38-jarige man uit Polen, en een omstander die zich met de zaak bemoeide, een 39-jarige Pool, zijn aangehouden. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau en vervolgens met een proces-verbaal op zak weer vrijgelaten.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Politie onderzoekt fraudezaak

De recherche doet onderzoek naar een fraudezaak waarbij tientallen mensen slachtoffer zijn…