Home Noord-Brabant Helmond Oost-Brabant – #Cybermonday – Kijk uit voor phishing!

Oost-Brabant – #Cybermonday – Kijk uit voor phishing!

WhatsApp-fraude, phishing, malware; allemaal vormen van cybercriminaliteit waar we steeds meer mee te maken krijgen. De digitale wereld wordt alsmaar groter en criminelen zien steeds vaker kans om grote bedragen afhandig te maken bij slachtoffers. Om hier extra aandacht voor te vragen willen we iedere maand d.m.v. “Cybermonday” stilstaan bij een thema op het gebied van cybercriminaliteit. Aan de hand van tips hopen we mensen te kunnen behoeden voor dergelijke vormen van digitale oplichting.

Lees verder

Laad meer Helmond
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Ruzie tussen moeder en zoon

Problemen tussen een moeder en haar volwassen zoon zijn vrijdag zo uit de hand gelopen dat…