Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Tas gestolen bij straatroof Bergen op Zoom

Bergen op Zoom – Tas gestolen bij straatroof Bergen op Zoom

Vrijdagmiddag rond 17.00 uur loopt een 60-jarige vrouw uit Sliedrecht van haar werk naar haar auto. Ze draagt haar schoudertas over haar schouder. Op de Van Konijnenburgweg voelt ze dat haar tas van haar schouder gerukt wordt. Ze struikelt, maar valt niet. Ze ziet nog net een jongen op een scootertje er met haar tas vandoor gaan in de richting van De Zeeland, het winkelcomplex aan de Markiezaatsweg in Bergen op Zoom.

De jongen die er vandoor gaat met haar tas betreft een getinte jongen van ongeveer 17 jaar oud. Hij draagt een blauw jack met een capuchon. Aan de capuchon zit een bontkraag. Hij draagt de capuchon op zijn hoofd op het moment dat hij de tas rooft. De vrouw wordt opgevangen door een winkelier uit de buurt. Ze belt de politie en doet aangifte van de diefstal van haar tas.

Even later ziet ze de jongen weer rijden op zijn lichtgrijze scooter. Nu heeft hij zijn capuchon niet op, maar een soort mutsje.

Wanneer de vrouw haar bankpas blokkeert hoort ze dat er zojuist is gepind met haar pas. Dit is vermoedelijk gedaan bij een supermarkt aan de Vogelaar. Het is niet bekend hoe groot het bedrag is dat is gepind met haar bankpas.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Grimmige sfeer bij aanhoudingen

Bij de aanhouding van twee mannen (56 en 23 jaar) uit Breda, ontstond er zaterdagavond 20 …