Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Man aangehouden op verdenking van woning- en auto-inbraak

Bergen op Zoom – Man aangehouden op verdenking van woning- en auto-inbraak

Politiemensen hebben in de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 februari 2019 rond 03.00 uur op de kruising van de Waalstraat en de Merwedelaan een 43-jarige inwoner van Bergen op Zoom aangehouden op verdenking van woninginbraak en auto-inbraak.

De agenten reageerden op een melding dat er was ingebroken in een woning in de Waalstraat. Een oplettende getuige had verdachte geluiden gehoord en kort daarna een verdacht persoon zien weglopen en waarschuwde de politie. Toen de agenten die op de melding reageerden bijna in de Waalstraat waren, zagen ze een man staan die voldeed aan het opgegeven signalement en spraken hem aan.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Politie onderzoekt fraudezaak

De recherche doet onderzoek naar een fraudezaak waarbij tientallen mensen slachtoffer zijn…