Home Noord-Brabant Tilburg – Politiemedewerker zeer ernstig bedreigd

Tilburg – Politiemedewerker zeer ernstig bedreigd

Afgelopen weken is een politiemedewerker van de eenheid Zeeland-West-Brabant zeer ernstig bedreigd. Het gaat hier om uitingen tegen het leven gericht. De bedreigingen zijn afkomstig van criminele groeperingen uit Brabant. Het gaat hier om groeperingen waar al enige tijd de intensieve aanpak van de ondermijnende criminaliteit zich op richt. Inmiddels heeft de politie gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van deze partijen. Ook heeft de politie maatregelen genomen tegen de bestaande bedreiging en is een onderzoek ingesteld naar de herkomst van de bedreigingen.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Fietsendieven sleuren benadeelde mee op motorkap auto

Een bewoner aan de Ginnekenweg is afgelopen nacht omstreeks 03.30 uur gewond geraakt nadat…