Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Zoekapp leidt naar gedroogde henneptoppen

Bergen op Zoom – Zoekapp leidt naar gedroogde henneptoppen

Vrijdagmiddag rond 15.30 uur meldde de eigenaar van een smartphone dat zijn telefoon was gestolen. Hij had de zoekapp van zijn telefoon aan staan, dus hij kon de telefoon volgen. De plek waar de telefoon zou zijn zou een adres in de Bergse wijk Gageldonk betreffen.

Agenten zijn naar het opgegeven adres gegaan en overlegden met de Officier van Justitie of zij in een van de woningen in de straat mochten zoeken om de telefoon te vinden. Omdat de zoekapp niet heel nauwkeurig aangaf dat de telefoon exact op het genoemde adres zou zijn (de locatie wisselde tussen meerdere woningen in de straat), kon de Officier van Justitie geen toestemming geven om in die woning naar binnen te gaan en naar de telefoon te zoeken. Er was immers geen sluitend bewijs dat de telefoon daadwerkelijk daar was. In de tussentijd kwamen er wel mensen uit de woning. Deze mensen zijn door de agenten staande gehouden nadat hen is uitgelegd wat er aan de hand was.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Politie onderzoekt fraudezaak

De recherche doet onderzoek naar een fraudezaak waarbij tientallen mensen slachtoffer zijn…